Ένα μεγάλο κομμάτι της ανάπτυξης της εταιρίας οφείλεται στο ανθρώπινο δυναμικό, που αποτελεί και το συνδετικό κρίκο των προϊόντων της με τους καταναλωτές. Πιστεύουμε στη δημιουργία ευκαιριών, στην αξιοποίηση ταλέντων, στην ανάπτυξη και στην προσωπική εξέλιξη. Προσανατολίζουμε την αναζήτηση προσωπικού σε άτομα με όρεξη για δουλειά και πρωτοποριακές ιδέες. Οι νέοι άνθρωποι χωρίς προϋπηρεσία μπορούν να ξεκινήσουν την εκπαίδευσή τους σε κάποιο από τα καταστήματά μας και, μέσα από ένα σύστημα εκπαίδευσης και εξέλιξης, να αναρριχηθούν σε κάποια από τις πολλές θέσεις που έχει μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία.

Ηλεκτρονικο Εμπόριο

Έδρα Αθήνα & Θεσσαλονίκη (Κωδικός Θέσης EC105)

Σύντομη περιγραφή

Νέες αφίξεις προϊόντων, προτάσεις και προσφορές, online διαφήμιση είναι μερικές από τις καθημερινές ασχολίες της τμήματος ecommerce.Eχουν την ευθύνη της διαχείρισης του online καταστήματος, και στόχος μας είναι να εκμεταλλευόμαστε όλες τις καινούργιες υπηρεσίες που προφέρει το διαδίκτυο προς όφελος των επισκεπτών μας.

Πωλήσεις

Έδρα Αθήνα , Θεσσαλονίκη & Σέρρες (Κωδικός Θέσης SR101)

Σύντομη περιγραφή

Οι πωλητές συμβάλλουν και αυτοί στο βασικό μας στόχο: όταν οι πελάτες επισκέπτονται ένα κατάστημα IKKS να αισθάνονται αμέσως τη διαφορά. Έχουν την ευθύνη, ώστε η ποιότητα εξυπηρέτησης να είναι πάντα άριστη, καθώς και την τοποθέτηση των προϊόντων στο κατάστημα.

Απο την σειρά μας, προσφέρουμε συνεχή εκπαίδευση που στοχεύει στην εξέλιξη.Οι πρωτότυπες  και έξυπνες ιδέες, είναι βασικό συστατικό των τυπικών προσόντων της θέσης.

Υπέυθυνος καταστήματος

Έδρα Αθήνα , Θεσσαλονίκη & Σέρρες (Κωδικός Θέσης SD101)

Σύντομη περιγραφή

‘Eχουν την ευθύνη κάθε καταστήματος, με κύριο αντικείμενο την άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης, αποτελώντας το συνδετικό κρίκο με όλα τα υπόλοιπα τμήματα.Οργανώνουν, βοηθούν, ελέγχουν, εκπαιδεύουν.Συντονίζουν την καθημερινή λειτουργία του καταστήματος.

Η αποτελεσματικότητα και η συνεργασία με τα άτομα της υπόλοιπης ομάδας, είναι το κλειδί των τυπικών προσόντων της θέσης.

Τυπικά προσόντα :  προηγούμενη εργασιακή εμπειρία 2 – 4 ετών στο χώρο της ένδυσης ή σε αντίστοιχη πωλήσεων.

Πωλήσεις χονδρικής

Έδρα Αθήνα & Θεσσαλονίκη (Κωδικός Θέσης WR106)

Σύντομη περιγραφή

Στην ομάδα των εξωτερικών πωλήσεων χονδρικής, χρειαζόμαστε ανθρώπους με ενθουσιασμό για το χώρο της μόδας και την πρόκληση ικανοποίησης του πελάτη. Οι πωλητές στο τμήμα χονδρικής έρχονται σε καθημερινή επαφή με τους πελάτες B2B, και καλύπτουν τις ανάγκες των κατάστηματων τους, μεσω των προϊόντων μας, καθώς και τον έλεγχο της τοποθέτηση των προϊόντων στα κατάστηματα. Είναι μια θέση που απαιτεί πολύ ενέργεια, επαγγελματική προσέγγιση και η ποιότητα εξυπηρέτησης να είναι πάντα άριστη. Κύριο χαρακτηριστικό της θέσης είναι η ικανότητά επικοινωνίας και η πρόκληση ικανοποίησης του πελάτη.

Τυπικά προσόντα : προηγούμενη εργασιακή εμπειρία 2 – 4 ετών στο χώρο της ένδυσης ή σε αντίστοιχη πωλήσεων.

Πρακτική άσκηση

Έδρα Αθήνα , Θεσσαλονίκη (Κωδικός Θέσης SP101)


Εάν είσαι άνθρωπος που θέλεις να αξιοποιήσεις την πρακτική άσκηση για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας στο αντικείμενό σου σε ένα δυναμικό περιβάλλον, στείλε μας το βιογραφικό σου! Εμείς αναζητούμε νέους και νέες που επιθυμούν να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία κοντά μας και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες εξέλιξης που προσφέρουμε!Πρακτική Άσκηση στα τμήματα πωλήσεων χονδρικής και λιανικής :

Φοιτητές/τριες και τελειόφοιτοι/ες ΑΕΙ που δικαιούνται την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης (απαραίτητη προϋπόθεση η πρακτική άσκηση να επιδοτείται από το ΕΣΠΑ ή άλλο φορέα)

Αν σε ενδιαφέρει να κάνεις την πρακτική σου άσκηση στην εταιρεία μας, με μεγάλη χαρά θα δεχτούμε την αίτησή σου!


Στείλτε μας το βιογραφικό σας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα με μια πρόσφατη φωτογραφία ηλεκτρονικά στη διεύθυνση  careers@ikks.gr (αναφέροντας τον αντίστοιχο κωδικό θέσης).